sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Sovitus nro. 3!

Niin taas kävi, että kuukausi vierähti. Takana on kaikin puolin hyvä kuukausi. Olen ollut reissussa, elänyt, kokenut, ihmetellyt, tuijotellut, ja ennen kaikkea: Syönyt hyvin. Välillä jopa liian hyvin. Siitä huolimatta paino on jatkanut tasaista laskuaan, ja tällä hetkellä taidan painaa vähemmän, kuin useaan vuoteen. Sataa grammaa vaille neljä kiloa on lähtenyt syyskuun alusta. Se voisi olla enemmänki, mutta hei. Elämä maistuu hyvälle. En ole halunnut kieltää itseltäni muuta kuin itseinhokohtaukset. Ja sen mukaan on sitten eletty.

Alkoholi. Karua todeta, etten ole ollut näin pitkää aikaa selvänä sitten 18-vuotissyntymäpäivieni. Kahteen kuukauteen on mahtunut kaksi lasillista viiniä ja mukillinen terästettyä glögiä, molemmat kerrat hyvässä seurassa ja hyvässä tarkoituksessa, joten niitä ei lasketa. Kuukausi ja 17 päivää edessä ja tällä hetkellä tuntuu, että joulun jälkeen voisi aivan hyvin hyödyntää tätä kokemusta ja jättää koko läträilyn huomattavasti enemmän vähemmälle. Mutta eipäs mennä asioiden edelle.

Jorinat sikseen, tänään on kuun ensimmäinen päivä, eli mekonsovituspäivä! Ja tältä se näytti:


Ensimmäisessä sovituksessa vetoketju ei mennyt lähellekään kiinni, seuraavassa sovituksessa jonkin matkaa, ja nyt, kuten näette, meni vetoketju jo kiinni ihan kivan matkaa. Huomattavasti viimekuista enemmän! Minua on hieman alkanut huolestuttaa tuo rintakehä, vaikuttaisi nimittäin vähän siltä, että olen tässä kolmen-neljän vuoden aikana... muuttunut siltäosin. Mutta jännitystä elämään!

Ihan huippua, ja eniten olen ollut ihmeissäni siitä, miten helppoa tämä kaikki on ollut. Suklaata napsin lähes päivittäin, eikä nälkä ole missään vaiheessa. Silti tuntuu siltä, että joka kerta vaa'alle noustessa ovat lukemat vähän viimekertaisia pienemmän.

Mitä siis olen tehnyt tähän mennessä?

-Ruokavalioremontti: Säännölliset ruoka-ajat, pois pasta, riisi, peruna, valkoinen venhäjauho, ja tilalle paljon kasviksia - parsakaali on muuten yllättävän käyttökelpoinen kaveri!

-Potkunyrkkeily/kuntonyrkkeily keskimäärin kolme kertaa viikossa

-HIIT-treeni kolmesti viikossa. (Sain vinkin tämän olemassaolosta kehonrakentajakaveriltani, on muuten ihan järkyttävän rankka treeni muutaman minuutin kestostaan huolimatta. Tuon jälkeen haukkoo henkeään seuraavan varttitunnin. Luulen tämän olevan yksi tärkeimmistä tekijöistä painonlaskussa!)

-Alkoholi pois.

-Käynyt reissussa, syönyt paljon suklaata, karkkia, sipsejä, rasvaista ruokaa, kakkua, keksejä, muffinsseja, huonoja hiilihydraatteja ja transrasvaa mahan täydeltä, valvonut aamuseitsemään ja herännyt kolmelta iltapäivällä, laiminlyönyt treenit ja terveelliset elämäntavat useiksi päiviksi, jopa viikoksi kerrallaan.

Johtopäätöksen voi jokainen askarrella pienissä päissään. Eiku...

I feel super, thanks for asking!

-Annapurna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti