tiistai 3. marraskuuta 2009

Iltamättö

Nykyisin yleisin myöhästymiseni syy on "kirjotan vaan äkkiä fätsöön yhen jutun..."

Nyt kuitenkin olen niin tyytyväinen keksintööni, että haluaisin läpsytellä jaloilla lattiaa. (Teen sitä, kun olen erityisen innoissani.) Koska kuitenkin on ilta, ja olen asiaankuuluvasti sohvalla jalat pöydällä, joudun hillitsemään primitiiviset reaktioni.

Nimittäin! Kiloklubin laskuri herjasi, että ei, ei! Liian vähän on tänään tullut syötyä! Joku saattaisi pitää tätä hyvänä asiana, mutta minäpä olen niin valaistunut että tiedän, ettei 1020 kilokaloria päivässä riitä aikuiselle naiselle ihan ollenkaan, jos aiotaan pysyä terveinä ja hyvinvoivina.

Koska sattuu olemaan kolmas päivä kuluvaa kuuta, ei jääkaapissani ole tällä hetkellä varsinaiset bileet käynnissä. Tahtoo sanoa, että huomenna vasta tulee opintotuet, ja näin ollen ruokatarjonta on sen mukainen. Mutta äläpäs mitään, luovuudella pääsee yllättävän pitkälle!

Tässä siis vinkiksi kaikille parempaa elämää tavoitteleville: Kilokaloripitoinen, maukas mutta näennäisen kevyt iltapala, josta ei tule ällöähky!Porkkana-seesamsiemen-härdelli!

2kpl porkkanaa raastettuna
3 rkl seesaminsiemeniä
1 rkl pellavansiemeniä
1 rkl kookosöljyä
tiraus soijakastiketta

Raasta porkkanat. Heitä siemenet pannulle, sekaan kookosöljy. Paista. Loppuvaiheessa heitä perään tiraus soijakastiketta. Yhdistä ainesosat lautasella, sekoita. Sitten vaan mums mums!

(Lupaan muuten yrittää jatkossa ottaa kuvat esteettisyyden nimissä kunnon kameralla webbikameran sijasta. On siinäkin ammattinsa edustaja.)

-Annapurna

2 kommenttia:

 1. Melko mehukkaita muhennoksia!
  Kokeile joskus parsakaaliporkkanakorianteri-keittoa, ripauksena 4 kiloa pekonia!

  Toimii!

  -Hymynakki

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmettä :---D Pekoni on uusi porkkana, kyllä!

  VastaaPoista