tiistai 3. marraskuuta 2009

Laitoshoito vai vitamiini?

Hyvin alkoi herkkulakko.

Kävin illalla lenkillä kaverin kanssa, ja lenkin aikana puheenaiheet vaihtelivat luonnollisesti soljuen: pojat, mulkut, mulkut pojat, Daim-kakku, pojat, läskit, mulkut, mulkut, festarit, pojat, Daim-kakku, läskit, Daim-kakku, läskit, läskit, Daim-kakku, Daim-kakku...

Kävimme lenkin päätteeksi ostamassa Daim-kakun.

Hups.

Lasketaanko tämä hätätilanteisiin (teki tosi paljon mieli), vai juhliin?

-Annapurna

3 kommenttia:

 1. Ai ai ai, heti sorruit. No jos vaikka aloittaisit sen herkkulakon vasta tänään. Tai sitten voisit joka viikko syödä yhtenä päivänä herkkuja. Jos se tämän viikon yksi päivä oli sitten eilen. Minä pidin vissiin vuosi sitten tähän aikaan tuollaista rajoitettua herkkulakkoa, että viikossa oli yksi herkkupäivä. Se rajoitti ihan mukavasti pikkujouluajan turhia mässäilyjä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä mää sanoisin, että tuo meni juhlinnan puolelle.

  Vedittekö koko kakun, vai otitteko vain vähän? Sanosin, että siinä on se suurin merkitys asiassa.

  Mulla on just nyt pienen morkkis 800 kcalin lounaan ansiosta. :S

  VastaaPoista
 3. Oli meitä neljä syöjää, eikä edes mennyt koko lätty. Jämät jääkaapissa odottelevat noutajaansa. Saa tulla syömään ennen kuin minä pala kerrallaan tuhoan sen tuolta. "Vielä yksi lusikallinen... Vielä yksi... Yksi..."

  Itse olin myös viime vuonna tähän aikaan kolme-neljä kuukautta täysin ilman karkkia ja sipsejä, ja jossain vaiheessa kieltämättä huomasi, ettei sitä edes kaipaa. Että ehkä just joku reality check olisi paikallan.

  En osaa harmitella tuotakaan. Oli hyvää. Kun ei siitä morkkiksesta kuitenkaan ole mitään hyötyä, paha mieli vaan. Ja ensi kerralla taas syö. Pitää opetella sellainen fiksu asenne, että saa syödä, jos siltä tuntuu, tai tilanne sitä ehdottomasti vaatii. Kunhan ei nyt koko kakkua vetäise.

  Nuissa herkuttelupäivissä on itsellä vähän se vaara, että sitten tempaistaan kunnon överit kerran viikossa.

  Yhteenveto: Minä sanoisin että haistakoon pitkän paskan kaikki lakot! Jos vaan koittaa, sanotaanko, vähentää huomattavasti? :D

  VastaaPoista