keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kylmä suihku

Tänä aamuna uskaltauduin vaa'alle. Sen jälkeen piti hengitellä vähän aikaa. Kaikessa rauhassa. Sanoa itselleen: se on luonnollista. Ei se paljon ole. Nestetasapainon vaihtelua. Rauhoitu. Rauhoitu. Rau-hoi-tu.

Kyllähän se pahalta tuntuu, kun kieli keskellä suuta rehkii, ja tulos on tämä. Hyvä on, saatan hieman liioitella reilun puolen kilon vakavuutta, olihan eilen ohjelmassa raskasta liikuntaa eli lihakset ovat keränneet nestettä, ja söin suhteellisen myöhään. Ynnä muuta normaalia nestetasapainon vaihtelua. Huomenna tilanne on ehkä jo aivan eri.

Hoksasin laiminlyöneeni HIIT-treenit jonkin aikaa, joten hyppäsin shokista selvittyäni kuntopyörän päälle ja poljin niin että lattiat voisi luututa hiellä. Painosta masentuminen on luusereille! Minähän demonini kesytän, enkä todellakaan jää makaamaan, hemmetti soikoon!

Sitten vaan Bonnie Tylerit soimaan ja räntäsateeseen polkemaan, hop hop!

-Annapurna

4 kommenttia:

 1. No mun vaaka on näyttänyt ihan hassuja lukuja! Eilen näytti -1,4 kg viikon takaisesta ja tänään +0,6 kg eiliseen.

  Hei, ja mitä sää sillä voittaisit että jäisit makaamaan? Se että jatka ja kuntoilee, niin jos ei paino tipu niin luulis ainakin kunnon kohentuvan! Muista käyttää sitä mittanauhaa sillon kun vaaka on pahalla tuulella. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllähän sen järkevä ihminen tajuaa, että tuollainen heittely on ihan normaalia, mutta kun sattuu olemaan drama mama niin kivempi vähän metelöidä ja sitten kaikessa hiljaisuudessa vaan jatkaa elämää :) Se on ihan sama, vaikka se ylimääräinen puoli kiloa olisi tullut vaikka hiusten kasvamisesta, silti se ärsyttää!

  Mittanauhaa en ole ikinä oikein oppinut käyttämään, mutta todellakin pitää muistaa se, että jos nyt paiskoo vaa'at ja nyrkkeilykortit lähimpään ojaan, on puolen kilon painonnousu vähäistä pitempiaikaiseen vahinkoon nähden.

  Kiitos kommentista ja tuesta, kyllä tämä tästä taas. :)

  VastaaPoista
 3. Lihas painaa enemmän kuin läski. Jos harrastaa paljon liikuntaa, niin kroppa muotoutuu ja läskiä lähtee. Kaikki ei näy vaa'assa. Itselläni nimittäin vaaka näyttää törkeän paljon, mutta vaatteista menee koko ajan pienempi koko kuitenkin. Painoa lähtee silloin tällöin joku onneton parisataa grammaa. Mitat pienenee, mutta paino putoaa tosi hitaasti. Itse vaan tahtoisin uskoa sitä vaakaa, vaikka peili ja mittanauha sanoo muuta. Olen vain itselleni päättänyt vaakaan painorajan ja sitä kidutuksellisesti noudatan. :( Mies yrittää vakuutella että hyvältä näyttää, mutta uskon että se sanoo mitä vaan jotta mulla olisi hyvä mieli, joten sitä ei voi uskoa. :D

  VastaaPoista
 4. Niinhän nuo väittävät, että lihas painaa jopa kolme kertaa läskiä enemmän. Ärsyttää kaikki pitkäjänteinen ja tervejärkinen, kun kaikki heti mulle nyt! :D

  Mutta pakko kai se on hyväksyä, että normaalipainon rajoissa painon laskeminen on tuskallisen hidasta puuhaa. Sitkeästi vain on jaksettava, ja kohtahan se on 1.12. eli mekonsovituspäivä, lahjomaton tuomari puhukoon puolestaan silloin. (Apua.)

  VastaaPoista