tiistai 10. marraskuuta 2009

Influenssarok-rok-rokote

Tiesittekö, puhuvat nyt jostain vakavasta influenssasta. Että pitäisi aivastella kainaloihin, pestä kädet vereslihalle joka käänteessä, eikä saisi oikeastaan poistua neljän seinän sisästä, jos niiskaisee.

Kaikelta tältä voi välttyä, jos käy piikittämässä. Sittenpä aukeavat taivaan portit ja perisynnit annetaan anteeksi.

...

Olen ollut allerginen kalalle koko ikäni. Senpä takia on täytynyt kiinnittää vähän huomiota tarpeellisten rasvojen ja antioksidanttien ja mitä kaikkea niitä on, niiden saantiin. Huolimatta siitä, että virallisten suositusten mukaan kuolo korjaa, jos ei syö kalaa kahdesta kolmeen kertaan viikossa, olen yleensä onnistunut ninjailemaan ohi kausi-influenssojen.

Johtuuko siitä, että on lapsena juonut vettä kuralammikosta (kun pihan pennut uhosivat, että et uskalla) vai siitä, että yhä pääsääntöisesti syön myös lattialle pudonneet ruoat... Vai siitä, että pidän sipulista niin paljon, että jopa pöpöt kiertävät kilometrien päässä, tässä on joka tapauksessa sellainen influenssarokote, ettei paremmasta väliä:Hapankorppua (kuitupitoista)
1 avokado
Siemensekoitus (auringonkukansiemen/kurpitsansiemen/cashew-pähkinä)
Kaakaonibsejä
Sipulia
Puhdistamatonta merisuolaa

Halkaise avokado. Varo kiveä. Suhtaudu puolikkaaseen avokadoon kuin leviterasiaan, ota tavaraa voiveitsellä ja levitä sopiva kerros hapankorpun päälle. Ripottele päälle pari hyppysellistä kaakaonibsejä, siemensekoitus, sipuli ja koko komeuden perään vielä sormellinen merisuolaa.

Mahtava aamupala! Ja jos vielä tahtoo varmuuden vuoksi ottaa rokotteen, saa tuon vedettyään ihan varmasti tilaa jonossa!

Awesome!

-Annapurna

2 kommenttia:

  1. Mitä kaakaonibsit on?? :O Ihania herkun näköisiä juitsuja täälä sulla...:P

    VastaaPoista
  2. "Nibsit ovat rikottua ja kuorittua kaakaopapua, joka on erittäin ravintorikas - tumman suklaan terveysvaikutukset. Maailman korkeimpia antioksidanttipitoisuuksia" Tämä jonku luontaistuotekaupan tuoteselosteesta, Lifestä ainaki saa hakea omansa pois. Maistuu lähinnä puulle, mutta

    "Tietysti. Hyvänmakuiset lääkkeet eivät tepsi." -Muumimamma

    VastaaPoista