maanantai 1. maaliskuuta 2010

Luonnon tapa jarruttaa

Höh! En ole ollut kipeänä aikoihin ja aikoihin. No eiköhän kuitenkin käynyt niin, että eilen illalla kroppa keksi vitseistä hauskimman, ja nosti kuumeen. Päätä särkee, huimaa, ja se eritteiden määrä, oi, se eritteiden määrä! (Ja olette varmasti kiitollisia, että jaoin tämän tiedon kanssanne.)

Ehkä tämä on luonnon tapa kehoittaa painamaan sitä kuuluisaa jarrua? Pysähtyä hetkeksi ja oikeasti levätä. Luotetaan siihen. Keittelin yllätysvapaapäivän kunniaksi spelttipuurot pitkän kaavan kautta ja heitin sekaan kaakaonibsit, tyrnijauheet ynnä muut, että eiköhän tämä tästä. Kokeilin eilen myös ruokalusikallista hunajaa yskän helpottamiseksi, ja kyllähän tuo ainakin toviksi tuntui tepsivän. Ihan tiedoksi kaikille, jotka taudin kanssa painivat. Ruokalusikallinen hunajaa on myös - yllättävää sinänsä - melko makeaa. Hyvä keino äkillisen makeanhimon selättämiseksi. Ei muuten tehnyt mieli karkkia sen jälkeen.

Tänäänhän on taas ensimmäinen päivä kuluvaa kuuta. Kyllä, sovitin tänäänkin mekkoa, mutta seuraavan kerran tulette näkemään lopputuloksen sovittamisesta toukokuun lopulla. Painon putoaminen on nyt hieman hidastunut, kun ei ole ollut kauheasti aikaa (ja jaksamista) treenailla. Suurin piirtein kilo on tippunut nyt kuukauden aikana, mutta niinhän tuo tekee tuo paino, että mitä vähemmän sitä on, sitä tiukemmassa pudotukset ovat. Ja kuten aiemmin olen sanonut, alan nyt olla melko tyytyväinen itseeni - vielä vähän kiinteytystä, muutamia kiloja, ja se on sitten siinä.

Mutta, kuulkaapas tätä: viime viikolla jouduin jonkin mystisen oikun ja siskoni yllytyksen valtaan, ja tein jotain, mitä en ikinä olisi uskonut tekeväni - tilasin. Kyllä. Zumba-paketin.

Antakaa mun kaikki kestää.

-Annapurna

3 kommenttia:

 1. Suosittele kuumaa hunajavettä. Vettä poteroon, kiehautus, kuppiin, sekaan vähän kylmää vettä ettei kaikki hunajavitamiinit kuole, teelusikallinen tai rkl hunajaa, sekoitus ja suoraan ääntä kohti. Takuulla auttaa! ;)

  VastaaPoista
 2. Mina kavin viime viikolla ekalla Zumba-tunnilla. No, nain liikunnan sankarina (toisin sanottuna, en ole juuri harrastanut raakkia vuosiin) sain kamalan flunssan heti seuraavana paivana kun olin naama punasena rehkiny. Ehkapa talla viikolla voisin ottaa vahan kevyemmin siina vaiheessa kun kroppa alkaa viestia ettei enaa jaksa, enka painaa vaan kahta kovempaa. Mutta tosiaan, olen menossa tallakin viikolla, sen verran mukavaa oli! :)

  -Elli

  VastaaPoista
 3. Tupsu, joo! Ja tippa mehua suoraan sitruunasta niin on se perkele, jos ei pöpö luiki pois ihmistä kiusaamasta.

  Eluna, I feel you, sister! Pari vuotta sitten kävin ensimmäistä kertaa aikoihin juoksemassa, mistä seurauksena kahden viikon jäätävä räkätauti. Silloin tuntui, etten urheile enää ikinä, hullujen hommaa. (Ja ei, ei mitenkään vaikuttanut se, että oli alkukevät, ensimmäisiä "lämpimiä" päiviä, ja laitoin vain yksinkertaisesti liian vähän vaatetta päälle.)

  VastaaPoista