perjantai 19. maaliskuuta 2010

Silta yli synkän virran

Kyllä, tänään olen liekeissä. Tämä on toinen päivitys tälle päivälle, mutta kun on ihan sellainen fiilis, että I'm super, thanks for asking!

Ihan kuin ei olisi riittänyt pitkän kaavan kautta huippu aamupala, mutta äsken innostuin testaamaan toisen ohjelman kohutusta Zumbasta, nimittäin sen, missä heilutaan nuiden kapuloiden kanssa. Olihan mahtava! Hiki lensi ja vedetkin loiskuivat paidalle lasin reunojen yli, kun niin valtaisalla temmolla hörppäsin heilumisen välissä. Mahtavaa kosmista voimaa!

Zumbailujen päätteeksi innostuin venyttelemään, kun oli kropassa sellainen olo, että voisin tehdä Forrest Gumpit, ja lähteä juoksemaan maailman ääriin asti. Siinä venyttelyjen lomassa tulin miettineeksi vanhaa inhokkiasentoani, nimittäin siltaan vääntäytymistä. Se on aina sattunut kaikkialle, eikä käsissä vain ole tarpeeksi voimaa punnertaa sitä päälakea irti lattiasta. Ei ollut lapsena pakollisilla voimistelun tunneilla, eikä ole aikuisena ollut satunnaisilla jooga/pilates-tunneilla. Niin nytpä tuli sellainen päähänpisto, että kun tässä on puoli vuotta rehkitty, niin katsotaanpas, mitä tuo sanoo.

Tiedättekös. Asetuin selälleni. Asettelin kädet ja jalat huolellisesti valmiuteen. Kiskoin hiukset pois kämmenten alta. Huokaisin syvään. Ja. Työnsin.

Herraisäsiunaa, mikä fiilis! HUMPS vaan, all the way, ylös asti, hyvä, ettei kattomaalit rapisseet! Olin niin häkellyksissäni, että pysyin siinä asennossa kaksikymmentä sekuntia. Tunnustellen, fiilistellen. Laskeuduin alas ja purskahdin nauruun. Onneksi oli verhot kiinni, eivät naapurit ihan vielä hälytä setiä hakemaan tätiä pois.

En ikinä ole osannut tehdä niin kevyesti oikeaoppista siltaa. Eikä edes tuntunut pahalta! Ihan mahtavaa! Ihmiset kaikkialla: kuntoilkaa! Syökää hyvin! Ylittäkää itsenne! On muuten huippua!

-Annapurna

3 kommenttia:

 1. Siis sillan tekeminen on ehkä paras fiilis ikinä! Nyt vaan siirryt siitä seuraavaan vaiheeseen, eli opettelet eka tulemaan siitä suoraan jaloilles ylös ilman että lösähät takaisin selälles, ja sitten kun sen handlaat, niin taitat suorilta jaloiltas taakse. Tekee muuten hurjia asioita vatsalihaksille kun muutaman kerran tuon tekee päivässä :)

  Itsekin pitäis kohta taas ruveta uskaltamaan käydä tuon kimppuun muutaman vuoden tauon jälkeen... :P

  VastaaPoista
 2. Niin ja sellainen juttu, että tuota EI saa tehdä sukat jalassa eikä sellaisella matolla mikä liikkuu potkaistaessa, tai näkee äkkiä tähtiä. :P

  VastaaPoista
 3. Joo, sen verran itsesuojelua löytyy, että parketilla ja paljain käpälin tajuaa tehdä :D

  Itse asiassa yritin tuota jaloille nousemista, mutta saattaahan tuohon vielä tovi mennä, kun jäi lähinnä mielikuvaharjoituksen puolelle. Mutta ehkä jos nyt ottaisi projektiksi, niin jonain päivänä... Kas siinäpä seuraavan blogin aihe! :D

  VastaaPoista