lauantai 27. maaliskuuta 2010

Kumotakseni edellisen täydellisesti

No, niin.

Puolitoista viikkoa sitten oli heikko hetki. Heikkona hetkenä satuin olemaan kaupassa, jossa oli suklaat tarjouksessa - neljä levyä vitosella. Naisellisuuteen liittyvä heikko hetki ja suklaakampanja on melko toimiva yhdistellmä, joten löin rahat tiskiin.

Viikkoa myöhemmin tajusin syöneeni levyistä kolme. Kolme levyä suklaata viikossa! Siinäpä motivaatiota ja itsekuria kerrakseen! Ne vain lojuivat jääkaapissani, kun olen ollut lähinnä kotona, tehnyt opinnäytetyötä ja miettinyt tätä mielipuolista alkuvuotta ja kaikkia sen tuomia mullistuksia. Olen yrittänyt hakea jääkaapilta purtavaa, ja aina käteen osui samalla rivi suklaata.

Johtuen siitä, tästä ja tuosta, planeettojen asennosta ja kuunkierrosta ja sikamaisesta määrästä suklaata, oli tänä aamuna paino kilon enemmän, kuin mitä se vähimmillään on ollut. Ja taas kerran: blablabla nestetasapaino ja turvotus ja stressi ja kuunkierto, voi saatana että ärsyttää!

Arrrrr!!!

-Annapurna

4 kommenttia:

 1. Ala ala arsyileen. Joskus tarttuu ne tarjoussuklaat mukaan mutta oon ihan varma etta tuolla sinun tarmolla se paino tippuu nopsasti vanhoihin lukuihin. :)

  VastaaPoista
 2. Nii muttaku ärrinpurrin! >:( Joskus pitää vaa saada kiukutella ja murjottaa :D

  VastaaPoista
 3. Niin pittaaki. Minaki ossaan sen aika hyvin! :D

  VastaaPoista
 4. "Harrastan valokuvausta ja itkupotkunyrkkeilyä" jne :D

  VastaaPoista