maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kajaaninkadulla paistaa aurinko

Muutin omaan kotiin, yksin, kolmen vuoden ihmissuhteen ja kahden vuoden avovaimoilun jälkeen. Syihin tai seurauksiin en tässä puutu sen enempää, mutta makasin sängyssäni kirkkaana aamuna, ja seurasin iltapäivään asti valon siirtymistä keittiöstä olohuoneen lattian halki sänkyyni. Koeajoin kylpyhuoneesta löytyvän kylpyammeen ostamani kylpysuolan kanssa. Sain hoidettua kauan rästissä olleita tehtäviä. Söin hyvin, kuuntelin ilomielistä jazzia, suunnittelin tulevan viikon tehtäviä ja ennen kaikkea paluuta nyrkkeilyyn - kroppa suorastaan huutaa hakkaamaan säkkejä. Näin viime yönä unta, että sain valtavaa mielihyvää vatsalihasliikkeitten tekemisestä. Todellakin aika siis palata "kehään" viikon sairastelun jälkeen. Maltoinpa kerrankin toipua kunnolla.

Kajaaninkadulla paistaa aurinko, kadulla lumi sulaa, oravanpoikaset avasivat silmänsä viikonloppuna......ja minulla on käsittämättömän hyvä olo.

-Annapurna

4 kommenttia:

 1. Ei kai tässä oikein voi pahoitella, vaan pikemminkin onnitella uudesta elämästä ja kodista! Todella paljon ollut viime aikoina seuraamissani blogeissa eroja. :(

  Laitahan oravanpojista aina välillä kuvia. Varmasti ovat aivan ihania.

  VastaaPoista
 2. Syksyt ja keväät taitavat olla sellaista aikaa, kun pistää vipinää elämään. Omalla kohdalla ei onneksi liity mitään draamaa tai kauheita asioita, elämä vain joskus, no, heittelee.

  Minäpä raportoin tässä samalla ajoittain pikkuisten vaiheista. Ovat kyllä ihan päivänpaistetyyppejä, ihan mahtavaa ollut päästä seuraamaan tätä prosessia, kun tuntuu että kasvavat oikein silmissä. Huippuja tyyppejä <3

  VastaaPoista
 3. Pahoitteluni paattyneesta rakkaudesta mutta samalla onnittelut loytyneesta onnesta.

  Ja ainiin, tietenkin uusista ihanista oravavauvoista! :)

  ps. nyt olen minakin siirtynyt puolianonyymi-Ellista bloggaajien maailmaan. Tervetuloa kurkkimaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ei ole kyse päättyneestä rakkaudesta, vaan, miten sen sanoisi, päättyneestä jaksosta. (Jotenkin hirmuinen tarve oli sanoa tuo, vaikka en halua sitä sen enempää näissä olosuhteissa ruotia.)

  Ja tervetuloa bloggaajien ihmeelliseen maailmaan, minäpä stalkkailen! :)

  VastaaPoista