torstai 18. helmikuuta 2010

Nyt kaikki rummut soikoon!

HURRAA HURRAA HURAHURARHUUARHAHAA!!!

Aivan huikean hieno fiilis! Kuten olen sanonut pari kertaa aiemmin, olen viime viikkoina laiminlyönyt nyrkkeilyhommat aika lahjakkaasti. Olen (muka) ehtinyt käydä vain hyvä jos kerran viikossa, kun on ollut niin paljon hommaa, mutta toisaalta myös paljon asioita mielessä. Kai tämä on sitä itsensä kuuntelua? Joka tapauksessa olen käyttänyt paljon aikaa ravaamalla kaupungilla paikasta toiseen asioiden hoitamisen perässä, eli arkiliikuntaa on tullut mukavasti päivää kohti. Lisäksi olen taas skarpannut ruokahommien kanssa, on tullut herkuteltua lähinnä rahkalla (eli rahalla, höhö) ja ihan satunnaisilla suklaapaloilla.

Tänäänpä se palkinto sitten odotti vaa'an lukemissa. Tänä armon päivänä 18.2.2010 olen ylittänyt toisen itselleni asettaman virstapylvään. Ensimmäinenhän oli saada paino alkamaan kutosella, ja nyt vaaka pyörähti näyttämään 64,7 kg, eli ohi kuudestaviidestä. Huh huh, nimittäin, ihan mielettömät fiilikset.

En oikein osaa tässä vaiheessa sanoa, mikä se tavoitepaino sitten tulisi olemaan. Kun tätä pituuttakin kuitenkin löytyy sen 172 cm. Ei sovi ihan kukkakepiksi kutistua. Alan itse asiassa olla pikkuhiljaa aika tyytyväinen itseeni. Ehkä annan asioiden rullata omalla painollaan (heh) ja jatkaa tätä hyväksi toteamaani tyyliä - mahdollisimman vähän tyhjiä hiilihydraatteja ja sokeria, kohtuullisesti raskasta liikuntaa, paljon kevyttä liikuntaa ja arjen aktiivisuutta. Uskomatonta, mutta tuossa se koko resepti on. Olen pudottanut sataa grammaa vaille kahdeksan kiloa, ja tuossa se on, koko salaisuus, suuri yhtälö.

Toisaalta, ehkä tämä on juuri parasta. Nyt, kun itse painon putoaminen ei ole enää suurin intressi, tulee koko hommasta varmasti vieläkin rennompaa. Jos nyt yhteensä kymmenen kiloa saisi karistettua, niin jopas olisi bueno!

Pieni vinkki muuten kaikille kaltaisilleni, joiden on joskus sietämättömän vaikea poistua kotoaan vain lähteäkseen tarpomaan pakkaseen päästäkseen rehkimään ja hikoilemaan: tilasin taannoin heräteostoksena pinon pilates dvd:itä, joiden seassa oli tällainen. Todella, todella tehokas ja hauska, mutta helppo ohjelma - olin ihan mielettömässä hiessä ja tärinässä, kun tuo oli ohi. Vaikka harrastan säännöllisesti rankkaa liikuntaa, on minulla silti tänä aamuna selvästi jumissa vatsa"lihakset". Oli rankka treeni koko kropalle, erityisesti mahalle ja reisille. Ja sehän meille passaa!

-Annapurna

3 kommenttia:

 1. Superjee!! Pitäsköhän munkin tilata pari DVDtä. Määhän pääsen käymään vaan kerran viikossa jumpassa ja muu liikunta on tungettava jotenkin jonnekkin väliin. On kyllä hyvä kun ei oo autoa niin tulee väkisin oltua aktiivinen.

  Jepajee, hyvin menee kyllä siellä!! -b

  VastaaPoista
 2. Jee!

  Ovat kyllä laiskan ja/tai kiireisen pelastus nuo kotijumppadeeveedeet. Itse tilasin täältä nuo pilates-hommat, ja siellä on vähä vaikka ja mitä: www.boostep.fi

  Pimeimpinä hetkinä olen harkinnut ...............zumban................. tilaamista...

  VastaaPoista
 3. Zumba :D:D

  Meillä on näköjään sama pituus. Mulla pääs lirpsahtamaan lukion jälkeen paino sellaisesta tasaisesta 67 kilosta pahimmillaan viime keväänä jonnekin vähän 90 päälle o_O Nyt viime punnitus näytti 76,9. Tässä on siis vielä _pikkasen_ matkaa tonne teikkiksen mittoihin, tai indeed, omiin lukioaikaisiin mittoihin. Ja mä olin silloinkin sitä mieltä että olen läski o_O Osaa sitä ihminen olla urpo.

  Tää on kyllä hauskimpia ja inspiroivimpia blogeja aikoihin :) Keep it up.

  VastaaPoista