perjantai 12. helmikuuta 2010

Käki, Äimän Käki.

Ja mitähän hittoa! Tässähän joutuu ihan hämmennyshäkellyksiin. Uskollinen kävijälaskuri kertoi huikeita juttuja: keskiviikkona eli toissapäivänä (se päivä oli iloinen, vaan nyt se on jo eilinen) näitä sivuja kävi kurkistelemassa yhteensä 232 lukijaa!

Ellei tuo ole jokin virhepiikki bittiavaruudessa, en voi kuin ihmetellä. Hyvä minä, hyvä te, hyvä me! Tämän (ja perjantain) kunniaksi piirrän viivat silmiin ja käväisen nostamassa kuppia.

Huomenna yhdeltätoista tiitteränä nyrkkeilemään! Mie luppaan!

-Annapurna

2 kommenttia:

  1. Arvaa mitä. Musta tuntuu että mää olen totaalisen elämänmuutoksen kynnyksellä ja just semmonen yltiöpositiivinen niinku millaseks ittesi kuvasit jonkin aikaa sitten. Ja sun esimerkki ja tsemppi on ollu yksi vaikutin tähän. :) Toivottavasti tää tsemppaa myös sua vaikka ootkin kohdannut haasteita matkallasi!

    VastaaPoista
  2. You go, girl! Ei piä ottaa liikaa paineita tai liian vakavasti. Ja parasta kuitenki on se, että kun koko homman on osannut järkevästi selittää itselleen, siis muistakin syistä kuin että tahtoo laihtua, niin nämä retkahdukset ei silleisti haittaa, vaan nytki oottelen innolla huomenna treeneihin pääsemistä. Pari lipsahdusta ei ole koko hoidon loppu.

    Isoin muutos tapahtuu päässä. Ja se on mahtavaa kun sen huomaa. Ja mie toivotan sata kiloa tsemppiä ja onnittelen tekemästäsi päätöksestä! Ja kyllä, tsemppaa se ittiäki!

    VastaaPoista