tiistai 16. helmikuuta 2010

Näinkin voi käydä

Tiedättekö, kun aina varoitellaan ostamasta sitten kun-vaatteita? Että pitäisi ostaa vain sopivia vaatteita. Ja muita viisaiden, itsensä keskellä olevien ihmisten suuria ohjeita meille elämiemme kanssa kamppaileville.

Niin minäpä en ole ikinä totellut sitä ohjetta, vaan ostanut juurikin näitä "näytän tässä nyt ihan liian läskiltä, mutta pari kertaa kun käyn lenkillä niin tämä mekko menee kivasti päälle"-tapauksia. Yksi niistä oli musta Bond-tyttö-tyyppinen mekko viime keväänä, jonka löysin tänään raivatessani tietä sinne, minne yksikään mies ei ole ikinä käynyt, eli pyykkikorin pohjalle. Intouduin vetäisemään laitoksen ylleni. Ja katsoin peiliin.

Tuhkimo.

Hannu ja Kerttu.

Lapsi äitinsä vanhoissa vaatteissa, kun ei ole varaa ostaa uusia.

Siltä se kuulkaas näytti. Mekko roikkui päälläni, saaden minut näyttämään suorastaan rimpulalta. Enkä ikinä ehtinyt edes käyttää sitä!

Voi, kylläpä minua nyt tasa seitsemän ja puoli kiloa hoikempana harmittaa ihan vietävästi!

Paino näytti muuten tänä aamuna sellaisia lukemia, että enää kilo-pari, niin olen lukioaikojen keskimääräisissä mitoissa. Sain myös vihdoinkin varattua kampaamoajan, kun maaginen raja on paukkunut jo jonkin aikaa sitten, ja kun elämässä on nyt muutenkin ollut nyt niin paljon, suuria muutoksia, ajattelin tempaista kerrankin jotain radikaalia: tukkani on nimittäin ollut samanlainen suunnilleen tarhasta asti.

Äiti, älä nyt säikähdä: olen jo iso tyttö, ja osaan tehdä oman harkintani mukaan asioita. Ja tässä pari kuvaa, joista aion ottaa perjantaina kampaamossa inspiraatiota:No, mitäs tuumaatte?!

-Annapurna

5 kommenttia:

 1. Makeenoloinen kampausidea :)

  Eeeen muista olenko kommentoinut aikaisemmin mutta olen lukenut tätä kovasti ahkerasti jo pidemmän aikaa. Nyt oli vaan pakko sanoa että hiiteen tuollaiset 'ei saa ostaa 'sitten kun' -vaatteita' -ohjeet. Itse ostin tosi naftit sitten kun -farkut elokuussa, siis että menivät hädin tuskin päälle, ja pari kuukautta myöhemmin lo and behold, jouduin ostamaan uuden vyön koska mikään entisistä ei enää riittänyt pitämään farkkuja ylhäällä. Motivaatiovaatteet kannattaa, varsinkin jos ne on tyyriitä, kuten uudet Levikset. :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja tukkamalleja :) Mulla on ollut suunnilleen tommonen tukka ku tuossa ekassa kuvassa, leikkasin semmosen ite tuntia ennen kutosluokan kevätjuhlaa.. :D Äiti tykkäs.

  VastaaPoista
 3. Niisks, oot NIIIIN ollut aikaas edellä! :D Eräs kaveri piti ala-asteella t-paitaa pitkähihaisen paidan päällä, ja sai aiheesta äitiltänsä naurut ja haukut. Nykyään kaikki kunnon ihkuemorokkisemmoset tyypit osaa laittaa t-paidan vasta pitkähihaisen jälkeen.

  Annikainen, todella siistiä löytää toinen ihminen maailmassa, joka käyttää lo and behold-ilmaisua. Sielujen sympatiaa tai mitä näitä nyt on!

  VastaaPoista
 4. Repesin niin pahasti Niiskiksen kommentille! :D

  Motivaatiovaatteet on parasta, se on siisteimpiä fiiliksiä kun ne sitten sujahtaa päälle että vips! Mutta kivaa ei ole se kun motivaatiovaatteet muuttuu käyttövaatteista takaisin motivaatiovaatteiksi. Nimim. oliko pakko ryypätä ja mässätä koko kesä... :D

  VastaaPoista