torstai 29. lokakuuta 2009

They have a file on you

Uffaffaauffaffaa! Suurten voimien ja intiaanitanssin avustuksella osasin ihan itse asentaa tuohon sivun vasempaan ei kun oikeaan reunaan kävijälaskurin - että voin seurata, monestiko päivässä käyn ihailemassa saavutuksiani. Awesome technical skillz, I haz dem!

Ei vaan tämä siksi, että kiinnostukseni heräsi joidenkin valiteltua tuon kommentointimahdollisuuden monimutkaisuudesta. Pitää kirjautua ja olla asiakas ja kirkollisvero maksettuna ja puhua sujuvasti viittä eri kieltä. Kohtuutonta. Mutta yhtäkaikki olen kiinnostunut tietämään suuntaa-antavasti liikehdinnän määrää itseni, perheeni ja muutaman henkisesti kiristetyn tahon lisäksi.

Että nyt kaikki siskot ja veljet ja mummot ja vaarit mukaan missiota seuraamaan! Koska minä seuraan liikkeitänne. I'll be watching you, meikä tulee kellottamaan teitä.

-Annapurna

Lisäys illalla: Tänään oli tarkoitus aloittaa opinnäytetyö ja käsitellä parit työkuvat. Mutta eikö ole hieno tuo uusi yläbanneri? Lisäsin myös sivuun seuraamiani, viihdyttäviä blogeja. Kun se on vissiin muodikasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti