maanantai 19. lokakuuta 2009

Tänään ei kukaan vastaa

Makaan mahallani sohvalla, näppäilen toisella ja syön suklaata toisella kädellä. Olen ihan järkyttävän väsynyt, haluton, tarmoton, puhditon, tyhjä ilmapallo. Pilates-dvd pöydällä ärsyttää. Olen syönyt ihan kauheasti.

Aina ei vaan jaksa. Silloin ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin (lue alusta).

-Annapurna

2 kommenttia:

  1. Osu ja uppos! Siis tää sun blogi! Aivan mahtavaa matskuu :) Fiksuista asioista kirjottelet, ja vielä oikein mukavan hassulla tyylillä. Tähän ihastumiseeni saattaapi vaikuttaa osaltaan se, et oon suunnilleen saman ikäinen mimmi ja aikas lailla samassa tilantees. Lapsesesta lukioon treenattiin niin maan perkeleesti viis kertaa viikossa, mut ah sitä autuutta kun muutin vanhempien luota pois ja vapaus olikin tehä ihan mitä tykkää (=ryypätä 2-3 kertaa viikossa. (Okei, aluks mua rajotti poikaystävä mut sit kun siitäkin pääsin eroon ni kyl billeet maistu :)). Nyt täs sit katotaan tätä viinapään treenamisen tulosta peilistä ja itku meinaapi tulla! Lisää ihanata massaa on tullu samat 10kg ku sulla.
    Eilen illalla kuitenki hippasen havahduin kun eksyin tänne, et ei se pelkkä läskien itkeminen kulutakaan tarpeeks kaloreita vaan vois vaik tehä askelkyykkyjä ja itkun lomas. Hehe! Eli samalla rennolla asenteella tosissaan ollaan täälki.
    Kiitos sulle kun sait mut innostuun tekeen jotain tälle ruholle!! Taidan tänää käydä yo:lla kävellen bussin sijaan :) Ja hei, jatkan tän lukemista ja saatan kommailla uudemman kerran. Ja tulla kerjäämään motivaatioo... :D LISÄPLUSSA blogin nimestä! Repesin täysii :DD -J

    VastaaPoista
  2. No jopas kelpaa tämmösiä kommentteja lukea! Tosiaan koko ilmiötä miettiessä ei oikee tiiä että pitäskö tuota itkeä vai nauraa, ja en nyt tiedä oikein muutenkaan mitään kun tulin just reissusta ja oon ihan viri viri tööt tööt, mutta joka tapauksessa hieno homma että päädyit tänne ja vielä hienompaa jos siitä voi olla vaikka jottai iloaki elämään. Jaaa! Ööö! :D

    VastaaPoista