maanantai 26. lokakuuta 2009

Motivashuun - I haz it!

HA!

Olin jo vähällä vaipua synkkyyteen viime viikon takia, kun tunsin oloni heti aamusta nahkavuoreksi ja muutenki ärsytti kaikki.

Niin sittenpä, sittenpä muistin, miksi minulla meni kaikki rahat Helsingissä. Tein nimittäin huomattavan määrän heräteostoksia, joista suurin ja tärkein oli kuitenkin lelukaupasta löytämäni täysin ohittamaton tuote:


My Little Pony-juomapullo! Eipä vissiin! Minulla oli lapsena ihan järkyttävät määrät poneja, ja siis nimenomaan My Little Ponyja, ei mitään pliisuja hevosia. Taikavoimat se olla pitää! Taikavoimat, I say! Ja pimeää pelätessäni hamstrasin kokoon koko ponilegioonan ja tassuttelin isin ja äitin väliin nukkumaan. Ja aamulla isä oli että hurraa, kun heräsi omenalta tuoksuva poni selkänsä alla. Hankkikaa, ihmiset, lapsia! Lapset ovat elämän suola!

Tämä maaginen talismaani tulee saamaan minut raahaamaan hyllyvän peräni nyrkkeilysäkkien ääreen koko pitkän talven. Maksoihan se seitsemän euroa, mutta joskus on sijoitettava itseensä. Voin vain kuvitella, miten epäuskon hetkenä tästä pullosta suuhun kaadettu nektari herättelee minut uuteen eloon ja sitten soi Kippari Kallen tunnari, ja säkit hyppivät pois edestä, että armoa, armoa!

Kertonee jotain minusta: Kun muut naiset sijoittavat seitsemän euroa esimerkiksi peitevoiteeseen tai puhdistusmaitoon, minä ostan My Little Pony-juomapullon.

Ja taas kerran: I GOT THE POWER!

-Annapurna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti