perjantai 4. syyskuuta 2009

Push it to the limit!

NYTPÄ, hyvät naiset ja herrat, on homman nimi se, että tämä amazoni istuu treenivaatteet päällä sohvalla (ja vaikka himo olisi lopettaa tämä merkintä tähän, niin ei! Se jatkuu!) ja olen näillä näppäimillä lähdössä aiheuttamaan itselleni sydänkohtauksen ja aivokuoleman ja mitä näitä nyt on, nimittäin kyseessä on ensimmäinen (kunto)potkunyrkkeilytunti. Hemmetin hyvä homma, että vetäisin puoli tuntia sitten nassuun satsin munakasta. Että saa nähdä, kuinka kokonaisvaltainen puhdistuminen tulee olemaan kyseessä.

Sen lisäksi pyöräilin tänään kouluun ainakin miljoonaa, ja koska se oli vieläpä vesisateessa niin eikös se oli perinteisesti polttanut tuplasti kaloreita...?

Alkoi myös kokeilu korvata lounaalla pasta/riisi salaatilla.

...Ok, söin mie pari sipsiä...

Mutta ei liikaa kerrallaan!

-Annapurna

4 kommenttia:

 1. Se oli semi-pettymys, kun vakkariohjaajat oli estyneet tulemasta, niin se olikin vain normaali kuntonyrkkeilytunti ilman potkuja. Kuntonyrkkeilyä harrastin aikanaan useamman vuoden, niin jokseenkin turhautti opetella suoria lyöntejä sillee öö.

  Mutta ei siinä, hiki päässä oli kuitenkin lopputunnista. Olin vaan henkisesti orientoitunu hirveeseen rääkkiin.

  VastaaPoista
 2. :) suosittelen muuten lämpimästi kiloklubi.fi-sivustoa, ei tunnu yhtään niin paljon siltä, että tarpoisi pimeässä. Autovertauksista itselle on jäänyt mieleen se, ettei kukaan näe millainen mersu sulla on parkissa, ellet lapioi ensin lumia (=läskiä) pois sen päältä. ;)

  VastaaPoista
 3. Oi, kiitos vinkistä!

  Kaikenlainen (vertais)tuki on kyllä toivottua, kun tämä sohvaperuna lähtee "vähän" pintaa kuorimaan.

  ...Oi tätä kielikuvien ilotulitusta.

  VastaaPoista