perjantai 18. syyskuuta 2009

Ihania naisia

Koska en ole tällä hetkellä puheväleissä vaa'an saati mittanauhan kanssa, käännän hetkeksi puheenaiheen lempiaiheestani toisaalle - Eli en selitä itsestäni, vaan esittelen kolme ihanaa naista.

Ensimmäinen on pitkäaikainen suosikkini, jota kohtaan tunteeni roihahtivat sata vuotta sitten nähdessäni ensikerran Viides elementti-elokuvan. Sen jälkeen tunteeni häntä kohtaan ovat olleet yhtä ilotulitusta, ja viimeinen silaus oli hänen raskautensa, jota tähtönen itse kuvaili jotakuinkin seuraavasti: "Luulin vain syöneeni liikaa donitseja, mutta olinkin raskaana!" Typy keräsi raskautensa aikana kolmekymmentä ylimääräistä kiloa, ja oli silti tyrmäävä:Pusuja, Milla.

Toinen ihanainen naikkonen (inhoan muuten tuota sanaa) on Tyra Banks. Hän lihotti taannoin itsensä (rumpujen pärinää) 70-kiloiseksi, aiheuttaen mallimaailmassa hirmuisen kohun, että EEIISS MIKÄ LÄSKI.


Lopulta Banks selitti kyynelsilmin eräässä talk showssa lihavana olemisen ongelmista, ja vastikään maailmani mureni luettuani Tyran kuihduttaneensa itsensä mallinmittoihin:Eikö mihinkään voi enää luottaa? Olin jo valmis ottamaan Tyran sijaisäidikseni hänen puhuessaan maallimaailman kovuudesta ja sisäisestä kauneudesta. Katsoin aina kaikki Huippumalli haussa-jaksot kiiluvin silmin, kun Tyra nyt vaan on niin ihana. Vaan nytpä on sekin illuusio murrettu.

Viimeisenä ihanista naisista on nostettava esiin suomalainen vahvan naisen esikuva, Eva Wahlström, joka onkin sellainen naaras, että jopa tällainen perus-hetero ei voi olla kuin että whoaa. Siis kun, katsokaa nyt!Erityisesti rakastuin Evaan siinä vaiheessa, kun hän kertoi eräästä kesästään: "En tehnyt muuta kuin söin makkaraa ja join kaljaa, lihoin sinä kesänä (en muista montako) kiloa. Syksyllä jouduin käymään lenkillä joskus kahdestikin päivässä, mutta se oli mahtava kesä!" Vapaa lainaus, mutta juuri näin, asian ytimessä, oikea meininki!

Näistä naisista voi ammentaa inspiraatiota loputtomiin. Paitsi ei Tyrasta, kun mokoma otti ja laihdutti. Sellaista ei katsota hyvällä täällä laiskojen lölleröitten maailmassa.

Ok, eli oma painoni on hieman noussut, ei paljon mutta ärsyttävästi kuitenkin. Tämä siitä huolimatta, että olen elänyt niin terveellisesti kuin ikinä vain mahdollista on (järkevyyden rajoissa), liikkunut ja ollut muutoinkin hyvä ihminen. Syytän kuun kiertoa, lihasmassan kehitystä (...) ja planeettojen asentoa.

Parempi tuuri ensi viikolla!

-Annapurna

7 kommenttia:

 1. Muistan lukeneeni Evan raskaudesta jutun, jossa hän mainitsi että hänen raskausvatsansa oli huvittavan näköinen: pallo jossa oli six pack. Se olisi ollut hauska nähdä. :)

  Et ole muuten laittanut vielä kommentteja siitä Fitness-muropakkauksen mukana tulleesta levystä.

  VastaaPoista
 2. Hui! Hyi! Sikspäkki naisella on jo melko pelottavaa, kun miehelläkin se on vähän nihkeätä. Mielestäni.

  Niin joo, fitness-levyt! Niistä ensi kerralla. Lupaus. :)

  VastaaPoista
 3. Heips! Tuolta kiloklubista bongasin teikän blogin ja aloin sitten lukijaksi tottakai, sulla on sana hallussa! Vielä kun samasta kaupungistaki ollaan ja samoissa tilanteissa niin mikä jottei :D
  Mää luin kans ton Evan raskausjutun ja kyllä se mielikuva oli aika etova. Onneksi ei itellä maha olla samoja ongelmia aikanaan (ainakaan jos tämä tahti jatkuu.. :D)

  Ja hei, meikä on kokeillu nuita muropakettilevyjä kans! Se combatti oli ihan jees, mutta se bodyjam oli ihan arsesta (koska en pysyny yhtään mukana, mutta vikahan ei tunnetusti ole ainakaan minussa).

  VastaaPoista
 4. Mahta ja vata, juurikin nämä kommentit estää meikää polttamasta vaakaa (ennen vanhaa feministit polttivat rintaliivejä, olkoon tämä nyt sitten uusi aalto) ja lupaan itselleni yrittäväni vielä vähän kovemmin. Tai siis kovemmin, koska kovasta yrityksestä ei voi vielä puhua kuin henkisellä tasolla.

  Bodyjamissa tuli tahatonta vatsalihastreeniä kun huutonauroin niille dubbauksille, anna mun kaikki kestää... :D

  VastaaPoista
 5. Ja mitä vatsalihaksiin tulee niin joo, se ongelma jos elämässä tulee vastaan niin taitaa olla kyseessä jo seuraava elämä ::D

  VastaaPoista
 6. Joo, ne on aika mielenkiintosia ne dubbaukset.. Melkeen tekis mieli laittaa äänet pois töllöstä ja kuunnella jottai ommaa mussiikkia siihen päälle.
  Mää en kyllä polta mun vaakaa, oli niin prkleen kallis, että saa palvella mua tämän ja seuraavanki elämän (sen, jossa on raskausvatsassa vatsalihakset) loppuun asti. NIIN.

  VastaaPoista
 7. Joo mietin ihan samaa, että mutea kehiin ja omat musiikit jytäämään.

  Itse en raaskinut sijoittaa vaakaani kahtakymppiä enempää peläten sen elämän päättyvän traagisesti any day now...

  VastaaPoista