tiistai 8. syyskuuta 2009

Hunteerausta

Huomasin tänään viikon menneen kuin tuosta vain. Nyt on takana jo huikea viikko terveellistä elämää, mikä on aivan valtaisa saavutus henkilön huomioonottaen. Sen kunniaksi kirjailen ylös viikon aikana syntyneitä ajatuksia.

Olo on jotenkin ihan käsittämättömän hyvä. En ole saanut ensimmäistäkään seinät kaatuu päälle-kohtausta. Olen saanut aikaan paljon sellaisia tyhmiä aikuisten juttuja, mitä vaan on pakko tehdä, mutta joita aina lykkää tuonnemmas ja tuonnemmas. Eivätkä ne nyt edes ole tuntuneet tervaisen kivireen vetämiseltä, vaan ne on hoitanut alta pois kuin ohimennen. Käsittämätöntä.

Eniten minua on hämmästyttänyt viinapeikon poispysyminen. Olisin odottanut korkin totaalisen sulkemisen olevan paljon raastavampaa, vaan ei. Eilen kävimme porukalla leffan jälkeen parilla, ja itsehän tilasin lasin maitoa. Maitoa! Baarissa! Minä?! Eikä tehnyt edes tiukkaa.

Sellainen homma muuten, että elämä on kuitenkin elämistä varten, ja esimerkiksi leffassa käymisestä jää nautinto puolitiehen ilman poppareita. (Tietoisku: Voisin elää loppuelämäni pelkillä poppareilla. Todistettavasti voin syödä niitä niin kauan, kuin niitä vain riittää. Seinä ei tule vastaan ikinä.) Joten eilen sallin itselleni pienen nautinnon, mutta Finnkinon teollisuuskornien sijaan teinkin omat eväät valmiiksi jo kotona. Ostin muuten viime kesänä - kyllä - popcorn-koneen. Syy: Poltan aina kaikki kattilat, ja mikropopparit maistuvat pahville. Sitäpaitsi itse tehdyt ovat terveellisempiä, tuleehan niihin vain piraus rypsiöljyä sekaan. Ei paha!

Kaikenkaikkiaan olen ollut hyvällä ja energisellä tuulella. Minut on yllättänyt ennen kaikkea syötävissä olevan (terveellisen) ravinnon määrä - Koko ajan saa olla lappamassa ääntä kohti. Olen viimeistään nyt tajunnut syöneeni ennen aaaiivan liian vähän, ja sekin vähä on sitten ollut vähän mitä sattuu. Eilen uskaltauduin muuten jopa ostamaan mittanauhan mahani kehityksen seuraamiseksi. Vaaka on vielä ostoslistalla. Kuten todettua: Askel kerrallaan...

Eilinen työvoitto: Kyytitarjouksesta huolimatta pyöräilin kouluun, mistä seurauksena merkkasin tohkeissani ylös 15 liikuntaminuuttia. (Joskin takaisin koulusta piti pummia kyyti, mutta vesisateen takia tämä annettakoon anteeksi.)

Eilen sorruin myös mainoskampanjan uhriksi, mutta se oli mielestäni perusteltua ja ymmärrettävää. Olkoonkin, että Nestle on monikansallinen riistoyhtiö joka tekee pahaa maailmalla, ja toivottavasti Herra katsoo tätä läpi sormien jos ikinä olen päästäkseni edes lähellekään taivaan portteja (toivossa on hyvä elää, ehheh), mutta ostin Fitness-muroja mahtavan kylkiäisen inspiroimana: Nimittäin kaksikymmenminuuttinen BodyCombat DVD. Miten mahtavata! Pääsee hajottamaan olohuoneetta kuntopuuskan viemänä.

Pienestä se on ilo ihmisen revittävä!

-Annapurna

2 kommenttia:

  1. Laitahan sitten kommenttia oliko tuo DVD hyvä. Itse olen sitä myös katsellut sillä silmällä, mutta en ole viitsinyt ostaa Fitness-muroja, kun Kiloklubin mielestä ne ei ole kovin hääppöistä ravintoa.

    VastaaPoista
  2. Kiloklubi shmiloklubi, jos ne murot nyt vuodessa vaikka saa yksi kerrallaan tungettua leipiin ja puuroihin ja ja... :D Hyvä vaihtoehto niille aamuille, kun ei jaksa keitellä puuroja. Hyvästä en tiedä, mutta vaihtoehto ainakin.

    Mutta oheistuote lähtee huomenna testaukseen, kerronpa kokemuksia sitte. :)

    VastaaPoista