lauantai 5. syyskuuta 2009

Kokeilunhaluisia aikuisia

Riemastuneena ensimmäisestä krapulattomasta lauantaista naismuistiin lähdin tänään heti aamusta (=kymmenen jälkeen, mikä mummoni mielestä olisi iltapäivä) käymään torilla (mikä mummoni mielestä olisi turhaa, kun parhaat potut vietiin jo aamukuudelta).

Riemastuneena myöskin a) eilen tulleesta opintotuesta b) siitä, ettei mennyt eilen koko tukea baariin, päätin vähän hupsutella. Siispä ostin

-Ihanan villalippapipon, joka oli rakkautta ensisilmäyksellä. Oli vähän kallis, mutta paikallista käsityötä, niin what the heck.
-Mustikoita
-Kanttarelleja
-Porkkanoita
-Sipulin
-Kahdellakymmenellä eurolla nahkiaisia (Ei meillä lasketa.)

Olin niin uuden, tervehenkisen elämäni lumoissa, että sain jonkin käsittämättömän päähänpiston laitatuttaa kulmakarvani kuntoon. (Faktaisku: Olen elämässäni kerran nyppinyt kulmani. Se sattui, eikä siitä ollut mitään hyötyä, kun olen niin luonnonvaalea, että käytännössä kukaan ei huomaisi, vaikka ajaisin ne pois.) Siispä hommiin.

Kokemus oli jotakuin traumaattinen, vanhempi naishenkilö ei juuri sympatiseerannut itkun tihrustustani saati kivusta vispaavia jalkoja. Hälytyskellojen olisi pitänyt soida naisen kysyessä, että laitetaankos ihan suoraan mustaa, vaiko? Yritin itkun seasta sopertaa, että eeei, kun jotain luonnollisen sävyistä.

No, joo.

Lopputuloksena lähdin salongista melko pitkältä turpaansaaneena Frida Kahlona.

Että ei paha.

Parempi tuuri ensi kerralla.

...

Kävin kuitenkin BodyCombatissa siinä toivossa, että hiki jotenkin liuottaisi väriä vaikka pois. Tai rasvaa mahasta. Tai pahaa mieltä. Tai jotain. Vaikka oikeasti minua koko kulmaoperaatio lähinnä nauratti.

Se täytyy sanoa, että monta vuotta (sitten) BodyCombatia harrastaneena ei voi kuin todeta, että......jos ei tällä läski lähde, niin ei sitten millään! Bonuksena vielä viehkeät kulmani.

Kyllä taas kelpaa porskuttaa pitkin kyliä!

-Annapurna

7 kommenttia:

 1. Huippu blogi! Alan kyllä ykkösfaniks. Bodycombatista oot oikiassa.. ei vaa piä syyä niitä ranuja ja oluita ennen sitä ;D Huh, se oli elämäni kamalin jumppa. Vaan yeah, kuumat kulmakarvat, ei liian harvat!

  VastaaPoista
 2. Aika äkäseen kyllä lähtee vastavirtaan ranskajalaiset ja "parit", haha voivv että se oli yhtä kärsimystä.

  Yesss sain ensimmäisen virallisen lukijan. Vois vaikka juua kännit sen kunniaks.

  Eiku hitto.

  Eipä voikaan :,(

  VastaaPoista
 3. Huu, voin lohduttaa että eipä nuo kulmat oo nii kauhiat läheskään ku mie kuvittelin, että oisivat. Kyllä nuilla pärijää:3

  Proggiksesta: Mullahan kävi sillain salakavalasti silloin aikoinaan, että kun olin puoli vuotta törpöttelemättä, muutin pois äitin jääkaapilta, aloin köyhäileen , niin alkoi housutkin tippuun jalasta. Päätin testata lukion itsenäisyysjuhulissa pidettyä mekkoa, joka juhulahetkellä oli melekosen kireä. Nii kappa perkele, sehän oli käyny tosissaan väljäksi. Meni kyllä sormi suuhun siinä vaiheessa.

  Mutta meikän sen aikaista kahavi-tupakka pohjaista ruokavaliota en suosittele kelleen. Kuten oomma viime kesänä huomannu nii alkaa kroppa piiputtaan ku ei syö oikein ja joutuu lääkkeitä popsiin.

  Mutta inspiroiva tää siun blogi on kuule! Kun on sitä pientä kalijamahhaa mullakin taas kertyny. Perhanan kesä ja työttömyys. Korkki kiinni vaan mullekin..heti Helsingin festien jälkeen:p Nössö ku oon, haha.

  -Katitii

  VastaaPoista
 4. Joo mie kans muistelin että sie vallan kutistuit ko meni korkki kiinni. Kun miettii nii muutenhan sitä elää suhteellisen terveellisesti, mutta päissään vetää mättöä kaksin käsin, krapulasta puhumattakaan. Ja sitten ku tätä on kerran-kaks viikossa, niinii. Että luulis että jo läträämisen lopettamisella pääsee pitkälle.

  Liityin tommoseen kiloklubiin (voi apua, tähänkö on tultu?) jonne merkkailen liikuntaa ja ruokavaliota, ja se valittaa jos syön päin peetä tai en liiku ollenkaan. Aika hauska keksintö. Ja sinne syötetään viikoittain paino ja mahan koko niin se tekee diagrammin kehityksestä ja laskee että missä ajassa tavoitepaino on saavutettavissa, ja tällä hetkellä se sanoo että helmikuussa pitäisi jo tällä menolla mitä oon pari päivää elelly nii olla -10kg. Siitä tuli aika hemmetin hyvä mieli, että tää on mahdollista.

  Ja se nyt ei haittaa ketään jos kesällä vähä syö makkaraa ja sen takia housunnappi kiristää. Eihän se oo kesä eikä mikään jos ei vähä höpöttele! Ite taisin syyä keskimäärin kaks jätskiä päivässä, ensin palleron ja sitte kaupasta. Ja hyvvee oli!

  Mitä Helsingin festien tulee, siitä pitä vielä vähän neuvotella äiteen kanssa... :D

  VastaaPoista
 5. Hekottel. :D Ois mummi varmaan kuitenki meistä ylpee. Ja valtaisan määrän lisäpisteitä siltä sais kantarelleista! Teitkö sitä keittoa? Hurahdin niihin paahdettuihin seesaminsiemeniin, porkkanaraasteen lisäksi tungin niitä mustikka-vadelma-cocktailiin ja vähä hunajaa = nam! Tänään tein parsakeittoa. Tsiisus. :D

  Mut joo, pari selvää viikonloppua putkeen ja viiden päivän mehupaasto niin kesän aikana "pieniksi jääneet" farkut sopii jo paljon kivemmin. Kohta määki mahun sun mekkoon!

  Mutta, Helsingissä meikä aikoo kyllä törpötellä. No doubt about it.

  VastaaPoista
 6. Määkin käyttelin sitä kiloklubia tuossa kesemmällä. Hyvä keksintö. Hyvät on kulmakarvatkin.

  VastaaPoista
 7. Kulmakarvoja pienin itse, joten niistä tuli lopulta iha oolrait. Paljon melua tyhjästä, siis. Senhän mie osaan.

  Pihka, tein keittoa - siihen tuli kant(t?)arellien lisäksi pekonia ( :D ) ja sipulia ja koskenlaskijaa ja jottai muuta. Ja oliha muute hyvvee!

  Otetaan tavotteeks molemmat mahtua yhtäaikaa siihe mekkoon keväällä!

  VastaaPoista