maanantai 3. toukokuuta 2010

Tänään tämän suoritan

Viimeinen kuukausi polkaistiin käynttin, rakkaat pienet palleroiset. En ole vielä ihan varmuudessa siitä, mitä tapahtuu kahdennenkymmenennenkuudennen päivän jälkeen. Tämä blogi ainakin tällaisenaan tulee painamaan viimeisen pisteensä, sillä kuten jokaisella hyvällä projektilla, on tälläkin alkunsa ja loppunsa. Tulen varmaan harventamaan päivittämisväliä kerätäkseni viimeisiä merkintöjä varten paljon kokoavia ajatuksia. Nytpä onkin hieno tilaisuus ottaa vastaan teiltä ideoita tai kommentteja: mihin haluaisitte minun paneutuvan, tai mistä kertoisin lisää?

Minullapa on teille aivan jymyuutinen kerrottavana. Sellainen, ei hitto. Aloitin tämän blogin pitämisen 99% huumorilla ja olin ihan varma, että jouluun mennessä täällä pyörisivät ajoruohopallot, ja minä vetelisin sohvalla pizzaa voilla ääntä kohti. Niin sitä taustaa vasten ja minun näkökulmastani jopa naurattaa tämän uutisen sisältö. Mutta jätänpäs sen sokeriksi pohjalle, paljastan vasta tuonnempana ajankohtana. (Saa nähdä, käykö tässä niin kuin jouluna. "Mulla on sulle yks lahja!"
"Aijaa."
"No, haluutko tietää mikä se on?"
"No..."
"Nii mutta haluutko!"
"Mm..."
"NO KERRON! SE ON - - - !" )

Nyt on kuitenkin homman nimi sellainen, että huomiseen mennessä pitää olla kaikki koulutyöt tehtynä ja palautettuna. Niiden kimppuun nyt siis aivan raivokostajana. Palailen taas uusien tuumailujen ja havaintojen kanssa, kun mieleen mahtuu jotain muutakin, kuin että TTTTAAARRGGHHHH VIHOVIIMEINEN ESSEE ELGÄEGKEÄGK**WAF !!!!!!!!!

-Annapurna

3 kommenttia:

 1. Mulla kylla tullee vahan ikava tata blogia. :(

  Ootan silti innolla sita jymy-yllaria! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tässä mietintätyön alla ehkä mahdollinen seuraaja, mutta sitä pitää vielä vähän kypsytellä ja katella ja fiilistellä. Eihän siitä nyt tuu mitään, jos oon aina ajoissa joka paikassa, ku ei pidä "nopeesti vaan naputtaa pari ajatusta"... :D

  Mää ootan kyllä kans sitä ylläriä! Höhö!

  VastaaPoista
 3. Jooo!!!!!!111!!!111

  :D :D

  Seuraaaja otetaan avosylin vastaan! Sä olet niin nokkela teksteissäsi, että jätät suuren aukon jälkeesi, jos tämä loppuu tähän!

  Jymy-ylläriä odotellessa,

  Marski

  VastaaPoista