torstai 6. toukokuuta 2010

Tänään on lupa olla vaan ja lekotella

Hei kuulkaa, nythän on homman nimi sellainen, että tänään 6.5. vietetään kansainvälistä Älä laihduta-päivää. Tämä tarkoittaa ainakin Oulussa luentoja syömishäiriöistä ja ulkonäköpaineista, ja tuolla kaupungilla taitaa olla jotain häppeninkiä, jotka lähden - jahka tästä ylös pääsen - tarkastamaan. Tarkoitus oli mainita tästä jo eilen, mutta me homssantuusat olemme vähän tällaisia, että asioita unohtuu.

Kampanja kehoittaa karttamaan tänään kaikenlaista itsensä mittomista ja muihin vertailemista tai kaloreiden kyttäämistä. Itse harkitsin meneväni nyrkkeilyn sijasta katsomaan jonkun kunnon hömppäleffan oikein teatteriin asti, ja valitsen itselleni sopivan päivällisen tästä listasta. Ei sitten laihduteta, hitto vieköön!

-Annapurna

2 kommenttia:

  1. Meikällä on tänään Älä laihduta, tee sen sijaan kandityötä -päivä joten en mahtais ees ehtiä nyrkkeilyyn vaikka eilen uhosin.

    Mutta hauskasti silmät muljahteli ko luki nuita lihottavimpia ruokia! :D Meikälle nro 2, ja jälkkäriksi nro 5, kitooos.

    VastaaPoista
  2. "Asiantuntijoiden mukaan kyseisiä annoksia ja vastaavia voi syödä korkeintaan kerran tai kaksi vuodessa. Rasvainen, runsaskalorinen ja liian suuri ruokamäärä aiheuttaa lihavuutta, sydänsairauksia ja jopa syöpää." -> No, jos tää Älä laihduta-päivä on kerran vuodessa, nii sehän menee mukavasti yksiin tämän ruokalistan kanssa!

    VastaaPoista