keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Valmis

Tänään - kahden ja puolen tunnin kuluttua - minä valmistun medianomiksi. Tarkoittaa sitä, että yhdeksän kuukauden mittainen ähertäminen testataan nyt, että miten meni. Nyt on sen verran "vähän muutakin tekemistä", että en ehdi alkaa kasaamaan valtavaa ultimateyhteenvetoa kuluneesta - hyvänen aika - melkein vuodesta, mutta odottakaapa vain, kun tästä juhlahumu laskee, teen sellaisen viimeisen merkinnän, että saatte varata sen lukemiseen puoli päivää. Luvassa paljonn kuvia, itkua ja naurua, fiilistelyä, yllärin paljastaminen ja uudesta projektista tiedottaminen. Että älkää missään nimessä karatko vielä, murmeliseni!

Vaan nytpä on edessä se hetki, jota varten tässä ollaan oltu yhdeksästä kuukaudesta kolme ja puoli kuukautta kokonaan juomatta alkoholia, herätty lukemattomina lauantaiaamuina potkunyrkkeilemään muiden nukkuessa krapulaansa pois, vietetty lukuisia tunteja koneen äärellä tietoa imemässä ja triplasti enemmän tunteja keittiössä uusiin, ihmeellisiin aineksiin tutustumassa: se on nyt sitä vaille, että naama ja tukka ojennukseen, neljän vuoden takainen yo-The Mekko päälle (KYLLÄ! Se todellakin MAHTUU!) ja tutkintotodistusta noutamaan.

Vielä kerran uusintana pieni kiehtova "animaatio":Tänään muuten otetaan sille!

-Annapurna

7 kommenttia:

 1. Onnittelut valmistumisen ja mekkoon mahtumisen johdosta! :) Molempia sietää juhlia! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahti homma! Onnea paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon kumpaisestakin suuresta saavutuksesta! :)

  VastaaPoista
 4. Täytyy vain onnitella. Aivan uskomaton saavutus *katsoo "kuva-animaatiota" suu auki* :D

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kiitoksia! Nyt on voileipäkakkua maha niin täysi että sieraimista pursuaa :D Raporttia tulossa päivänä minä hyvänsä!

  VastaaPoista
 6. especially all over the world.the north face jackets If you're planning to purchase some Abercrombie Fitch clothing as a gift for your families and friends, you can also purchase online, Moncler Jackets you can enjoy great discount.

  VastaaPoista