keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Uusinta uutta

"Joo tää on tää uus superduper-dieetti, siis tässä on idea se, että kieltäydytään, niinku, tietyistä jutuista. Tää kehitettiin 1970-luvun Yhdysvalloissa astronauttien tarpeisiin, ku niillä, niinku, ei voi olla siellä avaruudessa esim. vaikka mitä, nii sitte niitte piti miettiä, että mitä sinne niinku kannattaa ottaa, että mitä ihminen niinku tarvittee. Nii sittehä ne hoksas, et joo! Hiilihydraatit pois! Ja sitte sillee, että jaetaan hiilarit niinku hyviin, niinku täysjyvään ja vihanneksiin ja hedelmiin jne, ja sit huonoihin, niinku valkoseen riisiin tai leipään tai, näin, ja sitte jotku jakaa vielä kolmanteen ryhmään, eli niihin, mitä saa sillon tällön vetää, koska ne maistuu niinku hyviltä.

Nii tää sitte tuli käyttöön iha tällei normi-ihmistenki keskuudessa, kun huomattiin, että jes, nyt on hyvä homma. Nii sitte, sitte aivopessään ittensä silleisti, että hiilarit on pahasta. Ja sitte mennään niinku esim. thai-ruokaa syömään, ja siellä jätetään pois siitä annoksesta ne riisit. Mutta koska ne annokset on yleensä aika sillei niinku, isoja, nii sitte otetaan loput mukaan, ja pakataan mukaan kans vähä sitä riisiä niinku näön vuoks.

No, sit iltasella tulee mukaan tää kolmas ryhmä, niinku hyvältä maistuvat hiilarit. Sillon kipastaan lähikaupasta iha vähä salmiakkia, tai vaikka suklaata. Joo, oha niissä hiilareita, mutta ei niitä lasketa, koska ne niinku kuuluu elämään ja, näin. Ja se on iha ok. Ja sitte vielä illemmalla tulee taas vähä nälkä, jollon niinku päättää kieräyttää ne thai-safkan jämät pannulla. Ajatuksissaan heittää riisit kans sekaan.

Ja sitte ku on syöny sen safkan, soossit riiseineen, nii sitten on huono omatunto. Kun niinku söi riisiä. Eikä siks, että söi niinku suklaata tai muuta karkkia. Nii siinä piilee tän dieetin hienous!"

Tällaista tänään. Nimimerkillä kokemusta on.

-Annapurna

3 kommenttia:

 1. Sehan oli melkein kuin kuvaus meikalaisen paivasta...

  Ensin toissa kayn syomassa keittoa ja kyselen ettei siina vaan oo perunaa ja pari tuntia myohemmin heitan naamaan kaks (joo, kaks) sokeridonitsia. Jepjep... :D

  VastaaPoista
 2. Joo, eilen oikein pysähdyin illalla, kun vetelin intialaisen jämiä naamaan ja ärsytti, kun piti mennä sotkemaan siihen riisit sekaan. Että hetkinen... :D

  VastaaPoista
 3. lthough you'll most often need to Tiger Shoes buy upwards of one article of clothing, you can choose small lots and still save some cash. As an example, one wholesaler on the internet sells babyTiger Shoes clothes in small lots of 3 which each being a different size. You can get high quality baby outfits in various sizes such as 3,Beats By Dr Dre six and nine months at less than $15. At the regular price, comparableTods Shoes sets would set you back from twenty-five bucks to $40 each.

  VastaaPoista