tiistai 22. joulukuuta 2009

Joulun ihmeitä

Heti ensiksi täytyy mainostaa: katsokaa, millaista tunnustusta sain toveriltani, Lauralta!

Anna tämä tunnustus kaikille blogeille,
joille haluat toivottaa joulumieltä
sekä hyvää joulua.

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.

2. Linkitä blogiin, jonka pitäjältä sait tunnustuksen.

3. Nimeä haluamasi blogit, joille haluat antaa tunnustuksen ja linkitä heidän bloginsa.

4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.


Apua. Tämä on tosi vaikea tehtävä, koska olen viime aikoina lukenut kauhean laiskasti blogeja. Pari kuitenkin tulee äkkiseltään mieleen:

1. The Niiskunaiivi. Viihdyttävä, osuva ja parhaimmillaan räät nenästä tyrskäyttävää luettavaa.
2. Kunnian kultaama. Koska Sanna ei pidä joulua ihan minään.
3. Sagan blogi. Ihana nainen, ihania juttuja. Lämmin mieli tulee hänen blogistaan, ja eikös se ole aika jouluhenkistä...?

Ja sitten, kuulkaas! Tänään tapahtui varsinainen joulun ihme. Nimittäin naisen voitto suklaasta, katsokaa nyt!HAHAA! Siinä se on, valmis palanen raakasuklaata! In my face! Pitäisi melkein saada joku älytön .gif-animaatio tuohon vilkuttamaan ilotulituksia ja kimaltelevia hello kittyjä. Sulatin koko homman vielä eilen illalla, valutin laakeaan astiaan ja laitoin yöksi jääkaappiin. Aamulla otin sen pöydälle, ja muutaman tunnin kuluttua ihan vaan härskisti käsipelillä pyörittelin palleroita. Muutamaan vielä löin päälle tänään eräästä kreikkalaishenkisestä kaupastani ostamia mantelisuklaita.

Ja oli muuten oikeasti kertakaikkiaan bileet kielellä. Kaiken tämän vaivan arvoista? Kyllä!

No niin, ystävät hyvät. Sitten vielä lyön kamat kasaan ja lähden täältä kaupungin huiskeesta nautiskelemaan Lapin rauhasta toviksi. Olen aivan irrota liitoksistani, kun on niin mahtavaa nähdä kaikkia lukioaikain tyyppejä pitkästä aikaa. Viime kerralla jokaisen kanssa piti erikseen ottaa jälleennäkemisen riemusta shotti, mikä käsikirjoitti loppuillan kulun hyvin vahvasti.

Tätä myöten Smack the fatso hiljenee hetkeksi keskittymän rankanlaiseen ylensyöntiin ja muihin ylilyönteihin elämän jokaisella osa-alueella. Täytyyhän ensi vuodellekin riittää tekemistä!

Syökää, ihmiset, syökää! Kyllä ne pyjaman nyörit sinkuvat! Ensi vuonna ehtii taas treenata ja syödä linssikeittoa, mutta nyt muuten syyään!

-Joulupurna

2 kommenttia: